Kortrijk – Terneuzen

Maandag, 15 mei 2023

07.05 uur. We zijn net vertrokken uit het haventje van Bossuit. Ik lette niet goed op want ik voer teveel naar het midden van het watertje en we zaten meteen vast. Doordouwen hielp niet dus moest ik heel erg hard achteruit douwen om los te komen en weer aan te leggen aan een steigertje zodat ik aan een buurman verderop kon vragen waarom het licht rechts van de brug op rood stond. ~Oh, joh, je moet de sluis Harelbeke aanroepen en zeggen dat je het kanaal op wilt, dan zegt hij wel of de weg vrij is. En zet hij hem dan op groen? Nee joh, dat licht staat altijd op rood. Je kan gewoon doorvaren. Huh!? In Kortrijk is rood de nieuwe kleur groen. Mooi, we gaan, ik bel Harelbeke wel als we voor de sluis liggen. Tiktiktik zei de marifoonantenne weer, gelukkig was het waterniveau niet gestegen vannacht. Op het kanaal hing dikke mist. Lang leve de AIS, maar we voelden ons er niet happy bij. Ik kan de r…..

19 mei 2023

….EN TOEN BLIES EEN OLIFANT MET EEN HELE LANGE SNUIT DIT VERHAALTJE UIT.

Ik had het hele verhaal van deze dag klaar, en het was best amusant mag ik zeggen, maar ik drukte op een verkeerde knop in WordPress.com en toen was de hele zooi verdwenen! Ik heb met de helpdesk van WordPress nog geprobeerd het verhaal terug te halen en dat is mij maar vooral hen niet gelukt. Ik baal hier stevig van. De laatste twee dagen van onze terugkeer naar Nederland blijf ik dus schuldig. Ik ben er (effe) klaar mee.

We zijn nu op de Grevelingen met de Duikvereniging Trilobiet en we vieren lekker vakantie!

TOEDELEDOKIE!

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

6 reacties op Kortrijk – Terneuzen

 1. Ingrid Koopmans zegt:

  Fijne vakantie 😃

  Geliked door 1 persoon

 2. Hans en Wil zegt:

  Wij snappen, dat je er effe helemaal klaar mee bent. Voor ons wel jammer. We hebben elke dag, met de kaart naast de stoel, vol verwachting gekeken of er een nieuw bericht was. En genoten van jullie ervaringen. Geniet lekker van jullie vakantie. Jullie hebben het verdiend!
  Groet, Hans en Wil (Edam)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s